onsdag 21. april 2010

lystige Petter svingstang!

han Petter, han Petter...han hopper, danser og spretter....(stadig på rim idag :)))))) han er litt på druen, en aldri så liten svingstang........

"Stordalen innrømmer at han var beruset, men sier at han var langt fra veldig beruset.
- Jeg var veldig glad og ble revet med. Vi sang og stod på benkene. Hvis noen reagerte på det, beklager jeg det. Og vi gikk lenge før bandet reagerte og sluttet å spille, sier Stordalen til VG Nett."

Det er sannelig ikke lett å være et kjent fjes , og skulle du være så uheldig å innta alkoholholdig drikkevare på et offentlig serveringssted, med påfølgende økt lystig velvære........vær sikker på at det blir smørt utover forsidene i avisene......jeg garanterer at Stordalens lystige lag kommer til å bli vel dokumentert i sladderpressen, og da sikter jeg til dem som skryter på seg å være norges største i den kategorien......
det er ingen hemmlighet at Stordalen er lystig til sinns, både med og uten alkohol, men kjære skaper....så godt at noen har evne til å få andre til å rykke i munnvikene, det er jo et mye bedre alternativ enn "å sitte å grumpe" ..... og dersom noen slenger den samme gamle regla om at" for livets glade gutter, går sola aldri ned"..... vel.... bedre det enn å sitte med et rullegardin foran øynene dagen lang...høh...(tøffa meg :)))))

la Petter feste, la petter danse, på bord eller benk, ødelegger han noe så gjør han helt sikkert opp for seg.....og støter han noen så legger han seg helt sikkert langflat ( og muligens han tar noen pushups med ei hånd på ryggen bare for å myke deg litt opp :))))))

du kan mene hva du vil, men han er jo et alldeles fargerrikt innslag, både med og uten en liten shot innabords......
Æ sier bare: HIGH ON LIFE!!!

0 kommentarer:

Følgere

Bloggurat

Bloggurat