tirsdag 25. mai 2010

Merkevarenavn a la Britney Spears

velvel, dette var vel noe som måtte komme .... en onlinefight mellom populære bloggere ...... er dette en avtalt fight? er bloggmarkedet dalende? Jeg har ikke kunnskap nok til å vite om teknologien som pappa til VOE angivelig skal bruke for å tilføre bloggen 1000vis av unike IP-adresser finnes? har en formening om at den gjør det, og dersom dette faktisk skulle være tilfelle så er dette århundrets "scam". Men, VOE - hun er en populær jente.....det kan hvilken som helst "fjortis" bekrefte.......og tross alt er ikke 60-70000 unike treff så inni hempen på viddane.....det er ikke slik at Norge er et innbyggereløst land.....

 ..........og strategisk nok blir dette en mediasak mens hele Europas søkelys og alt som kan krype og gå i mediaverden, er rettet mot Norge og MGP? hahahaha...........................................

Det jeg har bitt meg merke i derimot er likheten mellom bloggen til VOE og bloggen til Jenny på http://www.youtube.com/user/JennyTalks Jeg ville heller ha sagt at det er en mulighet for at VOE har kopiert eller kopierer Jenny. Måten de legger opp videobloggene og "faktene" på disse jentene er ganske identiske....så det kan godt hende at både VOE og Jenny er et produkt som blir bygd opp av sponsorer med tanke på fremtiden m.m. til å bli merkevarenavn a la Britney Spears.

Jeg tror at underholdningsbransjen er på full fart inn i bloggverden og at det stadig prøves ut nye måter å markedsføre nye talenter på..........såkalt skjult markedsføring......er jeg helt på feilspor?
onsdag 19. mai 2010

"jentene på Toten" - ikke bare idyll!!!

Leser på Vgnett at et frontalangrep på ytringsfriheten er under opptrapping etter en kronikk i Aftenbladet...og denne gang handler det om en familiesituasjon.........hos familien Hagen....Carl og Eli, barn og barnebarn......... det er vel bare rett og rimelig at Carl i. Hagen skal kunne få lov til uttrykke hva han og hans datter føler vedrørende denne saken, da hans eks. svigersønn Lise Lindalen startet det hele med å stille opp i NRK programmet "jentene på Toten"......og der hvor jeg kommer fra kalles utzspillet fra Carl et  "svar på tiltale".....det er modig av Lise Lindalen å fremstå i denne serien som har blitt vist på statskanalen, ingen tvil om det.......men her er det også barn involvert.....og et relevant spørsmål er om disse er informert? og om de har blitt spurt om det er greit å blottlegge deres liv på TV?
Det er også helt greit at Carl I.Hagen stiller spørsmål om fremgangsmåte og det som er skjedd via media, siden dette er en sak som har utviklet seg i det offentlige rom...tydeligvis....hadde Norsk Gallup kjørt en meningsmåling, så tror jeg Carl hadde foretatt sin beste måling "ever"........med støtte fra norske hus og hjem...

nei, takk og lov for at jeg ikke er datter av en profilert person...eller med noen som har annen tilknytning til media...... enn en og annen, liten og ubetydelig blogg :)))))
(ikke er jeg datter av en akademiker, og ikke er jeg norsklærer...så :))))))
mandag 3. mai 2010

Fort gjort!!!!!

det er ikke meningen å skremme gud og enhver mann, men det går faktisk ann å bli ordentlig sjuk av flåtten............og da tenker jeg ikke i den retning av rød ring rundt flåttbittet og litt sykdomsfølelse....og så settes man på en pencilinkur i 2 uker for å bli frisk.

Kjenner ei lita jente som holdt på å stryke med.....de fant ikke flåttbittet i hodet og under håret før det var gått en stund...skummelt......
Heldigvis så har det gått bra, men skjebnen kunne like gjerne tatt det andre veien......hun var innlagt på sykehuset i 1 mnd som følge av et lite flåttbitt.........hun var døden nær......hun brukte flere mnd på å komme "tilbake" til den normale hverdagen.
Heldigvis går det som oftest bra med flåttbittene, men de småj****** kan også skape mye trøbbel. Jeg kan med hånda på hjertet si at jeg ikke er hysterisk når det kommer til flått, men om sommeren sjekker vi barna titt og ofte for disse krypa......det er tross alt gjort på et blunk!

Følgere

Bloggurat

Bloggurat