onsdag 19. mai 2010

"jentene på Toten" - ikke bare idyll!!!

Leser på Vgnett at et frontalangrep på ytringsfriheten er under opptrapping etter en kronikk i Aftenbladet...og denne gang handler det om en familiesituasjon.........hos familien Hagen....Carl og Eli, barn og barnebarn......... det er vel bare rett og rimelig at Carl i. Hagen skal kunne få lov til uttrykke hva han og hans datter føler vedrørende denne saken, da hans eks. svigersønn Lise Lindalen startet det hele med å stille opp i NRK programmet "jentene på Toten"......og der hvor jeg kommer fra kalles utzspillet fra Carl et  "svar på tiltale".....det er modig av Lise Lindalen å fremstå i denne serien som har blitt vist på statskanalen, ingen tvil om det.......men her er det også barn involvert.....og et relevant spørsmål er om disse er informert? og om de har blitt spurt om det er greit å blottlegge deres liv på TV?
Det er også helt greit at Carl I.Hagen stiller spørsmål om fremgangsmåte og det som er skjedd via media, siden dette er en sak som har utviklet seg i det offentlige rom...tydeligvis....hadde Norsk Gallup kjørt en meningsmåling, så tror jeg Carl hadde foretatt sin beste måling "ever"........med støtte fra norske hus og hjem...

nei, takk og lov for at jeg ikke er datter av en profilert person...eller med noen som har annen tilknytning til media...... enn en og annen, liten og ubetydelig blogg :)))))
(ikke er jeg datter av en akademiker, og ikke er jeg norsklærer...så :))))))

6 kommentarer:

Anonym sa...

Barnas ønsker og behov,kommer alltid først!!!
har vanskelig for å tro at barn skulle akseptere at far blir mor,så far,så mor igjen,og til slutt en far i kvinnekropp,so den største selvfølgelighet i verden!!
Dette er mest sannsynlig noe som vil prege barna resten av livet!!
Og hvis barna har samme etternavn som faren,kan du tenke deg selv hvor traumatisk dette kan være!!
De har jo måttet gå ut på skolen til barna og i nærmiljøet å fortelle om "familiehemmeligheten" etter far/mor står fram med fullt navn i dette showet..Utroooolig egoistisk!!
Får kle seg i tangaen når barna ikke er der!!
Denne legningen har han/hun vært klar over siden hun/han var 6 år!!
Lise Lindalen sin tidligere kone kunne ha levd et liv som ikke var basert på løgn,hvis denne transen hadde vært mann/kvinne nok til å tørre å ta ballasten ved å stå fram i ung alder selv!
Nå må barna leve med "skammen" han selv var redd for å oppleve!!!!
Helt riktig av Carl I. Hagen,og datteren,å få frem baksiden av medaljen vedr. dette programmet!!

Anonym sa...

Jeg vil heller ha en transe til far enn en bestefar som Carl Ivar Hagen.

Anonym sa...

Når han transen skryter av hvor god far han er er det vel ingen som har spurt andre?
Det blir vel omtrent som en sjef som står og skryter av seg selv, det er ikke alle ansatte som er enige!
Når han hart stil seg ut offentlig må han/hun tåle å bli motsagt.
Denne typen har lurt alle og da må han tåle kritikk,alle er vel perfekte i egne øyne!
Det er bra at Hagen forteller om de som er på andre siden også,transepappen driter tydeligvis i alle andre, i egne øyne er han jo perfekt!

Anonym sa...

En ting er at han kunne skjerme slektsnavnet og familien ,men det verste er jo den store egoismen han viser ved å ikke ta barna på alvor.Lise er vel ikke far til barna? Barnas mor har vært enestående, men hvem tenker på henne?
Det er godt at hun har en far som orker og fronte saken, for det kan ikke være enkelt.
Det er ikke snakk om en "garven" politiker her, men en bestefar som elsker sine barnebarn.
Det står respekt av det han gjør.
Hold deg i ro Lars Johan og slutt med kommentarer- tenk på barna,du.
Det er du som begynte å involvere de.

Unknown sa...

Om Lise hadde tenkt på barna hadde hun/han informert nærmiljøet før programmet, ikke overlatt det til barnas mor.
Bruk hodet og tenk om det var dine egne barn det gjaldt.
Det virker på meg som om transen får all sympatien for å ha levd et liv i sjul, ingen av kritikerene prøver engang å sette seg inn i transens barns opplevelse av at han/hun bestemte seg for å avsløre alt for hele Norge gjennom NRK!

Anonym sa...

Litt rart dette med homofili og andre dysfunksjonelle tankemønstre. Om å gjøre å stå fram med brask og bramm som om dette er noe av det aller mest normale og selfølglige i hele verden. Så står de der oppe på sin bastion ( operataket) Og langer ut om sammfunnets overtramp mot disse avikerne. Hytter med neven kauker og roper ut sin missnøye... osså så sinte disse er. De er så sint at det nærmest formest demoniske trekk og drag over deres personligheter. Ja nu er dem innstalert i omtrent dem fleste makt bastioner slik som politikk, underholdning,velværeindustrien, massemedia og blomster. jeg skjønner altfor godt hvor dette farer ad. Og stort og uregjerlig er deres ego. Dette har så til de grader negativ påvirknig for sammfunnet at det er for viktig til å slippe disse krefterne til. For det er det det er.... Negative og destruktivt. beklager viss jeg såra homsekulturn, men det dere er forbindes med skam til evighet.

Følgere

Bloggurat

Bloggurat