mandag 19. april 2010

"frustrasjon i et lite askeeventyr"

Dette er ei lita soga om vulkanene på sogaøya Island.......vel, jeg er ingen forteller.....knatter ned noen taster på tastaturet...litt sånn usammenhengende......fordi atter en dag dreier overskriftene i (nett)mediene seg om aske(ladden) som svever så flott der oppe i atmosfæren eller kanskje det var stratosfæren?? som reneste spøkelseskladden......
(nå er jeg også på rim også...hehehhe).....jøye meg!

litt tøysete dette her.....men her en noen "reinspikka" fakta:

1. Jeg setter pris på at myndighetene setter sikkerheten til de mange 1000'er av mennesker som tilbringer timer i det norske luftrommet høyest, at flypassasjerene har topp prioritet iht sikkerhet. Det er da jeg som passasjer har en følelse av tillit og trygghet ( skulle den vulkanen smelle av en lavastein som skyter seg gjennom den ene vingen på flyet, så vet jeg at Avinor har tatt sine forhåndsregler og dette er noe de umulig kunne forusett)

2. Selv om en vulkan er som en gryte kan vi dessverre ikke bare legge et lokk på den. Steamen fra moderjord vil opp og ut, lette på trykket, sånn ca slik man kanskje har det i topplokket når man står fast på flyplassen og så gjerne skulle vært avgårde med et fly for å rekke VM, en begravelse, familieferie eller noe.....

3.Det er ikke uten grunn at et av de mest populære skoleprosjektene i USA er å lage modeller av vulkaner. Vulkaner er vakre, ville, spennende og uforutsigbare.......og det er totalt umulig å kontrollere de!!! Kan jo dra paralleller til når vi sjøl må ta en tur ut i doskåla og spyr ut eder og galle....hvor opptatt vi blir av det, og snakker om det og proklamerer det på facebook og i de sosiale medier vi har tilgjengelige.....du kan jo selv dra vinklinga til vulkanene som spyr ut lava, som er mye vakrere enn galle....kanskje ikke noe rart vulkanutbruddet på Island er på alles folkemunne i disse dager :)))))

4. Til slutt.....renhardbarkafakta: Det er innbyggerene på Island som virkelig lider, som er de faktiske taperene!

La aska sveve og la flya stå.....tenk nytt, tenk ut av deg selv.....finn på noe lurt eller "slappoff" til forholdene i lufta er bra nok til "takeoff".....(juhu...på rim igjen :)))

eller så kan du ta deg en haik med en flygende rosa elefant...hiihihi....

1 kommentarer:

Anonym sa...

Frustrasjon i et lite askeeventyr eller ei..

Trengselstiden er i allefall her.

Dyrets merke, new age, new age order, prøveforsøk med chip-id, forsøk på å fjerne ordet SYND, slik at mennesker ikke vet hva synd er.. "normalisering" av homofili, porno, flere og flere skilsmisser, demonske tegnefilmer til barn, barn blir foret med eventyr om hekser, troll, barnefilmer der de kaller hverandre domming og idiot, heksekraft osv, mens kristendoms-fag blir forbudt i skolene. Ellers har vi Krig, terror, jordskjelv,naturkatastrofer og finanskriser + mange nye funn av beviser, som tyder på at bibelen er livets sanne ord, innåndet av Gud.

Først kom vannflommen..
Gud ble bl.a vred på disse kjempe-menneskene som var kryssninger mellom engler og mennesker. Kjempene trigget krig og elendighet som det står skrevet i det gammle testamentes skrifter, derfor skapte Gud en vannflom i Noas dager (Noas ark)
Kjempemenneskene, slike som trollene i nordiske eventyr, eller (Goliater) i bibelsk tid, var ca. 18-30 meter høy, og der var stor kraft i marg og bein. Om noen spekulerer på hvem som bygde pyramidene, så var det nok kjempemenneskene, da de hadde enorm muskelkraft. Bare halsen var ca. like stor som en mann på 1.80 cm.

www.youtube.com/watch?v=B-8bVEIVUh8&feature=related

Ellers, så er vi midt i trengselens tid, da satan(vond ånd) er et forstyrrende fundament på oss mennesker her på jorden.
Gud vil åpenbare frafallet av troende(Kristne)
Vi stempler oss som kristne, men flere og flere får ticks i ansiktet, blir flaue over å snakke om Jesus kristus, da satan er et forstyrrende fundament her på jorden. Satans beste skalkesjul, er å få mennesker til å tro at han ikke finnes, og da har han oppnådd alt hva han vil, nemlig å få flest sjeler med seg til hellvete.
Men frafallet av kristne må komme, for at antikrist skal tre frem.

Mye tyder på at antikrist snart skal komme, eller er han allerede her på denne jord? Noen nevner navnet Obama som er(Muslim/Kristen), andre Per og Pål.. ja ikke vet jeg!

Jeg må også påminne dere at alle går imot Israel.
Verden, som er( et bilde på satan ), prøver å få Israel (som er Guds Øyensten)til å bli en international by, slik at de kan tilintetgjøre bibelen.
Klarer Satan(djevelånden) å tilintetgjøre bibelen, ja da får han det slik han vil. Mennesker kommer ikke til troen på vår Herre og frelser Jesus Kristus, og vil derfor gå fortapt i hellvete.

Leger og psykologer er spesialister på kropp og sjel, men har ikke minste peiling på ÅND..

Satan bruker oss mennesker til å villføre oss fra Guds sanne ord, troen på Jesus Kristus.



Dagfinn Eckhoff i Hedningesamfunnet mener praten om dommedag handler om å få makt over folk: Men her har Dagfinn også blitt rundlurt av satan selv. Dette har ingen ting med makt eller politikk å gjøre, men her er det snakk om å vekke folk som sover.

Jesus kommer snart. Da er det greit å være frelst, at du tar imot Jesus.
Det er enkelt. Bare si: Jesus, jeg tror på deg, kom inn i mitt hjerte, vask meg ren, frels meg, tilgi mine synder, og vips, så er du frelst(sikkret veien opp til himmelen, du har evig liv.) Halleluja.Enkelt og greit.

Har du problemer med å bli frelst, ja da er det ånden satan, som holder deg igjenn.
Den som ikke blir frelst, skal ikke arve Guds rike(himmelen). Å det spiller ingen rolle hvor snill du har vært.

Skal du komme deg til himmelen, da må du ta imot Jesus Kristus som din Herre og frelser. Amen.

Gud er God. Men mennesket er skapt med FRI vilje..til å velge å gjøre godt eller ont..

Det er iallefall sunt å snakke om dommedag, for det vil vekke ånden som bor i deg.

Gud elsker deg, men du har fri vilje til å velge Jesus eller satan. Noe som er viktigere enn all politikk, problemer eller hva enn det måtte være.

Følgere

Bloggurat

Bloggurat