mandag 5. april 2010

sperr gutten inne!

sperr inne guttungen! gjerne i ett år!
Det der er jo ikke engang "bare ubetenksomt" det han har holdt på med bak rattet....ren idioti.....han regelrett leker med livet til andre mennesker!!!!
kan jo begynne å liste opp alle trafikkforseelsene han har begått her....men det er ikke min jobb, men å kjøre i beruset tilstand m.m. er styggedommen selv!
Det er tryggere å haike med en rosa elefant!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Helt enig :) han burde hvert sperra inne og statuert som et eksempel på dagens ungdom og deres ubeskrivelig dumme idéer på "fun", gi han en bot på 10 000 og 4 uker i fengsel og 20 timer samfunnstjeneste etterpå :) så kanskje han lærer ^^ og om ikke det er nok, gi han forbud mot å kjøpe alkohol i 1 år =) og gi bilde av han til ALLE butikker som selger alkohol :) og gi en straff til de som skulle ønske å kjøpe for han :) på 2 års fengsel :) da snakker vi straff god nok for et rasshøll som dette her :)

Anonym sa...

dåkker glemte å fjerne retten hans til å få bilappen noensinne

Anonym sa...

Og hva med jenta? Synes hun blir glemt her. Så vidt jeg kan se kjørte også hun siden det faktisk var hun som holdt i rattet. Hvorfor blir ikke hun straffet?

Kvinne

huldra sa...

Enig med "kvinne"....jenta ble glemt.
Det gikk ikke frem av artikkelen, alder på denne jenta, men dersom hun er passert den kriminelle lavsalder, synes jeg det skal få konsekvenser for henne også. Dersom hun er under den kriminelle lavalder, så synes jeg at det er en barnevernssak

Følgere

Bloggurat

Bloggurat