søndag 4. april 2010

Norges neste diva

må jo nesten tituleres Mia Gundersen, hun er vel den som vil være naturlig arvtager etter Wenche Foss. For å være helt ærlig, så er jeg ikke noe Mia fan, men dama er flink og kan yrket sitt.
At forrige showet hennes ble tatt av plakaten etter første forestilling skjønner jeg ikke helt. Hun hadde lagt opp til et "anderledes" show sammen bl.a Christiania String Swing Ensamble, som forøvrig er en gjeng talentfulle/dyktige musikanter.
Vel, Mia blir ikke arbeidsløs med det første, hun har mange jern i ilden...og garantert at hun alltid vil ha en jobb å gå til...hun er rett og slett for blid til å bli arbeidsløs......
og som en annen blogger kommenterete for et par dager siden etter fredagens runde med Norske Talenter : Vi elsker deg Mia, og det er 2 store grunner til det! se her .....og, jeg regner med at "sleik" fortsatt ikke har landet helt :))))

vel, jeg er faktisk fortsatt ikke fan...men unner dama all sukssess hun får, og vet at hun kommer til å være fast på teaterscenen en eller annen plass i langstrakte Norge neste 20 år!

4 kommentarer:

Anonym sa...

totalt manglende talent kan oppveies av to pupper som hele tiden vises og "selges for det de er verdt"-rumpe og lår er alltid gangbart,men det skurrer veldig når alt dette overfokuseres.

Anonym sa...

Norges dårligste og mest innbilske kvinnelige artist.
Blir tatt av igjen ganske kjapt

Anonym sa...

Prisen for å være så fordomsfri å nevne personlige erfaringer med trekantsex .. når du er kvinne.. og oooops... du er ikke velkommen noe sted lenger nei...

Ønsker Mia lykke til

Anonym sa...

HELT enig,er det noen som husker tittelen, på hennes?kjerring få deg jobb som kassadame,mer er det ikke å si

Følgere

Bloggurat

Bloggurat